Babala TV’den Diamond Tema’ya Tam Destek!

Oğuzhan Uğur, Babala TV’nin kurucusu olarak, adalet sistemine dair sert eleştirilerde bulundu. YouTuber Diamond Tema’ya verilen yakalama kararını eleştiren Uğur, adaletin kişiden kişiye değişemeyeceğini savundu. Uğur, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, geçmişte adalet arayışında olanların bugün adaleti sağlamak yerine intikam aldığını belirtti.

“ADALET KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR Mİ?”

Babala TV’nin kurucusu Oğuzhan Uğur, YouTuber Diamond Tema’ya destek verdi. Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Uzun zamandır içimde kopan fırtınaların aksine, beni kahreden ve gözlerimin önünde gerçekleşen hadiseler için sakin ve naif cümleler kuruyorum. Hakkı haykırmanın hiç faydasını görmediğim için. Yani bir işe yaramadığını bizzat tecrübe ettiğim için.”

“BU MEMLEKETTE ADALET HİÇBİR ZAMAN TAM OLARAK ADİL OLMAMIŞTIR”

Uğur, adalet sistemine olan güven eksikliğine dikkat çekti: “Bu memlekette adalet dediğimiz şey maalesef hiçbir zaman tam olarak adil olamamıştır. Çoğu zaman gücü eline alanın balansına maruz kalmış, on yıllardır binlerce farklı mağduriyet yaratmıştır.”

“GEÇMİŞ YILLARDA DA ADALETİ ELİNDE TUTAN GÜÇ TARAFINDAN EZİLDİKLERİNİ SÖYLEYEN İNSANLAR VARDI”

Uğur, geçmişte de adalet arayışında olanların mağdur edildiğini hatırlattı: “Geçmiş yıllarda da adaleti elinde tutan güç tarafından ezildiklerini söyleyen, mağdur edildiklerini dile getiren insanlar vardı bu ülkede.”

“BUGÜN GÜÇ AK PARTİNİN ELLERİNDE”

Uğur, AK Parti’nin adaleti sağlamadığını ifade etti: “Güç Ak Parti’nin ellerinde. Dilerlerse pek tabii adaleti de sağlarlar… Ancak bugün, seçildikten sonra hapsedilen siyasetçiler, tutuklanan gazeteciler, fikrini belirttiği için yargılanan gençler, kıyafeti açık diye kendi mezuniyetine alınmayan öğrenciler var. Aynı dün gibi… Öyle değil mi?”

“DÜNÜN MAĞDURLARININ BUGÜNÜN MAĞDURLARINI NASIL YARATTIĞINI İZLİYORUZ”

Uğur, dünün mağdurlarının bugün adaleti sağlamak yerine intikam aldığını belirtti: “Dünün mağdurlarının bugünün mağdurlarını nasıl yarattığını izliyoruz resmen. Üzgünüm, bunun adı adalet değil, olsa olsa intikamdır.”

“ADALET SUÇU BIRAKIP, SUÇU KİMİN İŞLEDİĞİNE ODAKLANIYORSA…”

Uğur, adaletin kişiden kişiye değişemeyeceğini vurguladı: “Adalet suçu bırakıp, suçu kimin işlediğine odaklanıyorsa, hesap sormak yerine kimlik soruyorsa… Bugünse bugün, yarınsa yarın! Ama sakin, ama sert!”

“DİNİ BÜTÜN, CENNET ARZULAYAN, MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM YANITLASIN…”

Uğur, Diamond Tema’nın Hz. Peygamber’e hakaret etmediğini savundu: “Defalarca izledim… Diamond Tema tam olarak nerede hakaret ediyor Hz. Peygamberimize? Yanlışı var derseniz tamam, “yanlış biliyorsun, gel doğrusunu anlatalım” diyebilir, cahil bir çocuk yerine Diamond’un karşısına siz çıkabilirsiniz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx