Minecraft Sonunda PlayStation 5’e Geliyor

PlayStation 5 oyuncularının Minecraft oyununu konsollarında oynayabilmelerinin şimdiye kadarki tek yolu PlayStation 4 sürümünü satın almak ve geriye dönük uyumluluk kullanmaktı. Şimdi ise sonunda Microsoft ve Minecraft geliştiricisi Mojang Studios sandbox oyununun yerel bir versiyonunun PlayStation 5 için geliştirildiğini doğruladı. Öte yandan tam sürümden önce stüdyo, oyunu önizleme olarak oyuncularla test etmek ve bir yazılım aracılığıyla hataları avlamak istiyor.

Şirketin önizleme hakkındaki açıklaması şu şekilde: “Bu önizleme, yeni Tricky Trials Güncellemesini içerir, böylece deneme odalarına girebilir, rüzgarla tanışabilir, topuz hazırlayabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz; üstelik konsolunuz için tasarlanmış Minecraft sürümünü denerken! Bu bir önizleme sürümü olduğundan, böcekleri avlamak (ve deneme yumurtlayanlardan çıkan gümüş balıklarından bahsetmiyoruz) ve geri bildirim toplamak konusunda yardımınıza ihtiyacımız olacak.”

Minecraft’ın PlayStation 4 sürümünü çalıştıran PlayStation 5 oyuncuları, katılmak için Ayarlar menüsünde “Önizleme” seçeneğini bulabilecekler. Önizleme sürecinin başlatıldığını da özellikle belirtelim.

Mojang, “PS5 için Minecraft’ın yerel bir sürümünü geliştirerek oyunun PS5’in donanımında daha etkili bir şekilde çalışmasını sağlayabileceğiz. Böylece lavdaki envanterinizi mümkün olan en sorunsuz şekilde kaybedebilirsiniz!” diyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx