Survivor All Star’da 3. ve 4. eleme adayı belli oldu! ‘Akıl hocası’ tartışması

Survivor All Star’da Batuhan, Hilmi Cem’in konseyde ikinci eleme adayı olarak Ogeday’ın ismini söylemesine şaşırdığını belirtti. Ogeda, düello korkusunun olmadığını söyledi. Nefise Karatay, yaşadığı sakatlıkla ilgili ‘Moralimi çok bozuyor’ dedi. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

‘BUNLAR NEYİN PEŞİNDELER?’

Batuhan Karacakaya, “Bireysel dokunulmazlığımızın ikinci oyunu vardı. Galibi Hilmi Cem oldu. Bildiğin harcandık. Bunu aslında benim başında beri yapma amacağım şuydu; Atakan girerse, Atakan geri kalan potayı onun en güvenli çıkabileceği şekilde dizayn eder. Çünkü Atakan’ı böyle tanımlarsın yani. Adamlar gitti Ogeday’ı koydu. Ne alaka şimdi? Bunlar şimdi neyin peşindeler?” dedi.

‘POTA KORKUM YOK’

Düellodan çekinmediğini dile getiren Ogeday Girişken şu ifadeleri kullandı:

Kazanamazsan sonuçları da bu oluyor. O yüzden çıktığın bireysel dokunulmazlıkları alacaksın ki düelloya düşmeyeceksin. Düşersen de bunu kabulleneceksin. Her zaman atış seçerken kendimin en iyi atabileceğimi düşündüğüm atışları seçmek isterim. O yüzden bekleyeceğiz ama dediğim gibi ben kazansaydım, ben de aynı hamleyi yapardım. Bir daha düellodayım. Bekleyip göreceğiz, diğer iki rakibim de gelecek. O rakiplerime de bakacağım, ona göre bir atış seçeceğim. Benim pota korkum yok. Düellodan da zaten korkmuyorum. En kötü mücadelemi veririm, olmazsa evime dönerim. Batuhan veya benim kazanmamız gerekiyor. Çünkü Seda ablanın ufak bir rahatsızlığı var. Ne olursa olsun mücadelemizi vereceğiz. Bir dokunulmazlık daha var. Bugün dokunulmaz ben olursam, sembolü alırsam benim de tabii kafamda söyleyeceğim bir isim var.

‘MORALİMİ ÇOK BOZDU’

Sakatlığından ötürü atışlarda zorluk çektiğini ifade eden Nefise Karatay, “Çok az bir vakit kalmış ve ben yüzde yüzümü veremiyorum. Burada düelloda 5-0 yenilipte evime gitmek istemem açık söylemek gerekirse. Ayağım izin vermiyorken oraya çıkmak da istemem. Çıktığımda elimden geleni yapıyorum ama bir şekilde olmuyor. Bir yandan da üzülüyorum çünkü emek verdim 5-6 ay. Böyle bir aksilik olması, moralimi çok bozdu. Atış yapmaya istekli gelsem de ayağım buna izin vermiyor.” şeklinde konuştu.

DOKUNULMAZLIK OGEDAY’IN

Dokunulmazlık oyununun finalinde Ogeday Girişken, Nefise Karatay’a karşı 3-1 galip gelerek dokunulmazlığın sembolünün sahibi oldu. Ogeday, pasta ve kahve ödülüne Nefise, Seda ve Batuhan’ı dahil etti. 

ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI MERVE 

Haftalık performansa göre üçüncü eleme adayı Merve oldu. Merve Aydın, “Survivor’a geldiğimden beri bu kadar kötü bir hafta geçirdiğim görülmemiştir. O da bireysele denk geldi ne yazık ki. Dördüncü adayı merakla bekliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx