YouTube Music Uygulaması Tesla Otomobillere Geldi

Yayınlanan en son Tesla yazılım güncellemesi 2024.26 sürümü ile çeşitli özelliklerin yanı sıra YouTube Music uygulaması desteği de sağlanıyor. Öte yandan, Tesla’da YouTube Music uygulamasını kullanmak otomobil üreticisinden ayda 10 dolar tutarında Premium Connectivity aboneliğini gerektiriyor. Diğer seçenek ise sürüm notlarına göre akıllı telefonunuzu kullanarak bir Wi-Fi erişim noktası oluşturmak.

YouTube Music Premium ile 100 milyondan fazla şarkıyı dinlemeniz mümkün. Beğendiğiniz ve eklediğiniz tüm şarkıları, oluşturduğunuz çalma listelerini ve abone olduğunuz sanatçıları ve podcast’leri görmek için Kitaplığınıza erişebilirsiniz.

Güncelleme aynı zamanda Amazon Music uygulamasını Prime aboneliğine sahip olanlara da getiriyor. Bu uygulama aynı zamanda Premium Connectivity aboneliğiyle veya arabanızda şarkı akışı sağlamak için aktif bir Wi-Fi bağlantısıyla da çalışıyor. Tesla sürüm notlarında şunları söylüyor: “Prime üyeleri, karışık modda 100 milyondan fazla şarkıya, Tam Erişim çalma listelerine ve ayrıca en iyi reklamsız podcast’lerden oluşan en büyük kataloğa erişebilir. Tam isteğe bağlı erişim için Amazon Music Unlimited’a yükseltin.”

Tesla böylece Spotify, Tidal, Apple Music ve Tune In dahil olmak üzere mevcut müzik uygulamalarına verdiği desteğin üzerine yenilerini eklemiş oldu.

Güncelleme, müzik akışı uygulamalarının yanı sıra aracın orta ekranlarındaki durum çubuğunda da hava durumu ve hava kalitesi bilgilerini gösterecek. Geliştirilmiş navigasyon sistemi, bir konuma ulaştığınızda doğru rota ayrıntılarını almak için alt varış noktalarını (belirli bir havaalanı terminali gibi) seçmenize olanak tanıyor.

Güncellenen ebeveyn denetimleri ise ebeveynlerin Tesla araçlarını kullanan çocuklarını kontrol etmelerine olanak tanıyor. Ebeveynler hızı sınırlamak, hızlanmayı sınırlamak gibi şeyler yapabilir ve Hız Sınırı Uyarısı, Otomatik Acil Durum Frenlemesi ve İleri Çarpışma Uyarısı gibi özellikleri açabilirler. Ebeveynler ayrıca Gece Sokağa Çıkma Yasağını, araç sokağa çıkma yasağını aştığında telefonlarına bildirim alacak şekilde yapılandırabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx